Laura Carpier | Béatrice Staffeleu

ELPH-Coaches

Maak je klaar voor een leven
in tevredenheid!

Introductie

Kom uit je valkuilen en oude patronen! En maak je klaar voor een leven in vrijheid en tevredenheid! Wij hebben met ELPH de weg naar het hart gevonden en willen dit graag doorgeven!

Herken je dit? Je komt ’s avonds thuis, je werk is af, maar je hebt geen zin meer om voor jezelf te koken. Je bouwt door de dag irritatie op, maar je hebt het pas in de gaten bij een uitbarsting.

Wat te doen?
Je hebt een verlangen naar een leven in balans, waarin je energie weer stroomt en je je grenzen kent, maar je deze ook kunt stellen. Een eerste voorwaarde hiervoor, is een vernieuwde verbinding met je hart. Diep binnen in jou, ligt de weg naar dat andere leven al klaar, verscholen in je kern, die zuivere Liefde is!

Indien je bereid bent, je hart te openen en de verantwoordelijkheid voor je scheppingen in dit leven aan te nemen, ondersteunt het ELPH-systeem je door bewustzijnsuitbreiding; door de Bron van Alles wat Is. Je leert daardoor je sterke en zwakke kanten kennen en ze oordeelvrij te bezien, je leert het leven te nemen zoals het komt. Verander je zienswijze, daardoor veranderen je werkelijkheid, je levensgeluk en je levenssucces mee!

Ervaar zelf de krachtige ontspanning in een behandeling met de ELPH-essences, de reiniging en de inzichten die je opdoet over jezelf in een Elph Persoonlijkheids Analyse.

Teksten met dank aan Mhaádeii AmaMia